avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii societate transportatoare cu soferi ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii societate transportatoare cu soferi ce tranziteaza Germania

Va rog sa-mi spuneti :
-care sunt obligatiile societatii fata de angajatii soferi ce tranziteaza Germania?
-salariul minim este cel din Romania?
-trebuie instiintat ITM-ul asupra acestei activitati?

Alte discuții în legătură

Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Salariul pe teritoriul germaniei GAR92 GAR92 Buna ziua.De curand stiu ca s-a dat o lege europeana care ii obliga pe patronii firmelor(si aici expun situatia mea)de transport ai caror soferi muncesc pe ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)