avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Factura platita de doua ori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Factura platita de doua ori

Am platit factura de gaze si nu am primit chitanta.Banii nu au fost varsati in cont,iar eu nu pot dovedi ca am platit.Mi-au sistat gazelesi am platit din nou aceeasi factura.Pot sa fac plangere? Si cam dupa cat timp de la infractiune? Se pune in considerare aflarea intarziata?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:46, 1 Aprilie 2015
Unde ati platit si de ce nu ati primit chitanta? La vreun automat comercial aflat in diverse locuri publice?
As vrea sa stiu in care articol al codului penal se clasifica.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
Monter5723, utilizator
Daca nu puteti dovedi in niciun fel efectuarea platii este putin probabil sa aveti vreo sansa de castig in cazul unei eventuale plangeri.
Daca au incasat de doua ori atunci se poate lua in considerare "imbogatire fara justa cauza" art. 1345 NCCivil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata nedatorata crisandra crisandra Buna ziua! Am achizitionat un produs de la companie cunoscuta de electrocasnice, in rate, printr-un card emis de ei. Am platit toate ratele la timp, ... (vezi toată discuția)
Am trimis banii si nu am primit produsul Axxy007 Axxy007 Buna Ziua, am si eu o problema. Cu ceva timp in urma am ales sa cumpar de la cineva un telefon mobil, oferta am gasit-o pe Facebook si era destul de tentanta ... (vezi toată discuția)
Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)