avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata nedatorata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata nedatorata

Buna ziua!
Am achizitionat un produs de la companie cunoscuta de electrocasnice, in rate, printr-un card emis de ei. Am platit toate ratele la timp, comisioanele si alte plati aferente. Dupa terminarea debitului, am primit o instiintare ca mai trebuie sa platesc 400 ron....pt nu stiu ce comisoane. Am platit si acei bani,iar apoi le-am trimis o adresa prin care i-am instiintat ca am efectuat plata celor 400 ron si i-am rugam sa imi anuleze cardul. Am trimis acea adresa de 2 ori sa fiu sigura ca ajunge. Dupa un timp mai primesc o instiintare ca mai trebuie sa platesc 300 ron, plus comisioane pentru card. Atunci, vazand ca se ingroasa gluma m-am dus la Protectia Consumatorului care mi-a arata un teanc de jumatate de metru de plangeri identice indreptate impotriva aceleasi companii :O . Sfatul doamnei a fost sa-i dau in judecata.
V-as ruga sa-mi spuneti ce trebuie facut si daca o sa am vreo sansa in instanta sa-mi recuperez cei 400 ron pe care nu ii datoram si sa ii fac sa inceteze cu instiintarile referitoare la plati nedatorate.

P.S. Am citit contractul foarte bine si am facut toate calculele posibile cu toate dobazile si comisioanele existente (sunt contabila, deci am calculat bine..:P).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cocianga.Francisc , utilizator 21:47, 13 Ianuarie 2008
Ii puteti actiona in judecata pentru imbogatire fara justa cauza.
Si in opinia mea, o sa castigati. Va trebui sa apelati insa la serviciile oferite de un avocat.
Mult succes!
Incercati sa intrati in contact si cu ceilalti pagubiti si incepeti un val de publicitate negativa in presa locala. S-ar putea sa functioneze.
nu tine cu imbogatire fara just temei pentru ca nu se indeplinesc conditiile.Temeiul actiunii e Plata nedatorata.Si daca aveti chitantele, veti castiga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un card de credit stef1234 stef1234 Buna ziua, am si eu o problema cu un card de credit. Il am datorita unei achizitii de la o firma de electronice, electrocasnice etc. Dupa ce am cumparat in ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)
Apelul telefonic, proba in instanta? nelugigi nelugigi Buna ziua. Am imprumutat unui prieten avocat 400 RON in urma unui apel pe mobil. M-a rugat sa il imprumut ca este ramas prin Sibiu o noapte si sa ii depun pe ... (vezi toată discuția)