avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Am de dezbatut o succesiune de pe urma bunicilor,mi s-a respins dosarul la judecatorie pe motiv ca nu am certificat fiscal pentru casa si teren constructii (mentionez ca am cerut la primarie istoricul de rol si situatia juridica a terenurilor aflate in posesia bunicilor aceast nu mi-a raspuns la solicitare).Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat s-au ce trebuie sa fac sa pot dezbate aceasta succesiune.

Alte discuții în legătură

Succsesiune elion elion Buna ziua, Am depus la judecatoria Targoviste un dosar pt. a dezbate mostenirea de pe urma bunicilor ( mentionez ca mama a decedat iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate nedelcu81 nedelcu81 buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au ... (vezi toată discuția)