avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburare de posesie

am castigat un teren ma pus un executor in posesia terenului.am dat un termen verbal ca cei care se aflau pe teren sa ridice lucrurile care le au in special,vita de vie,pomi,gard,etc.acestia nu doresc sa ridice lucrurile si imi spun ca o sa le ridice cand au timp.precizez ca imi limiteaza accesul de a intra pe teren din cauza gardului iar eu trebuie sa intru pe teren pe unde nu este gard mai exact in spatele terenului.nu au nimic impotriva ca eu sa merg pe teren in schimb ei se plimba pe acel teren toata ziua.ce pot face in situatia de fata.pot sa reclam la politie si la parchet pt tulburare de posesie?sustin ca ei o sa intre pe teren atata timp cat au lucrurile lor acolo.ce e de facut.
eu nu doresc lucrurile lui.terenul l-am cumparat de la altcineva iar el sa stabilit pe teren fara niciun drept nefiind propietar niciodata.si a trebuit sa ma judec ca sa imi lase terenul ca asa e legea.el si-a plantat de capul lui vie pomi,etc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Executare silita teren cu vita de vie, spalieri etc. luare in folosinta kennya kennya buna ziua.am cumparat un teren si am castigat in instanta irevocabil terenul.a venit un executor am fost pusa in posesia terenului iar cei care il ocupasera ... (vezi toată discuția)
Solicitare ridicare vita de vie de pe teren kennya kennya buna ziua am cumparat un teren si l-am castigat in instanta cu o hotarere irevocabila.(pe teren sau stabilit unii fara niciun drept si au plantat ... (vezi toată discuția)
Solicitare daune kennya kennya buna ziua am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si ... (vezi toată discuția)