avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita teren cu vita de vie, spalieri etc. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita teren cu vita de vie, spalieri etc. Luare in folosinta

buna ziua.am cumparat un teren si am castigat in instanta irevocabil terenul.a venit un executor am fost pusa in posesia terenului iar cei care il ocupasera abuziv plantasera vie,pomi,tevi de fier si spalieri.am fost de buna credinta si i-am lasat sa isi ia ce au pe teren o saptamana neintrand pe teren fara ai deranja.in schimb acestia nu si au luat nimic.acum ce ar trebui sa fac ca sa nu fiu acuzata de furt asupra bunurilor pe care le au.pot fi acuzata daca bag tractorul si strang eu spalierii.eu nu mai doresc sa fiu chemata pe la politie,etc.am vb cu un avocat ca sa trimita o notificare prin care ii instintez sa ridice bunurile in termen de 3 zile.daca expira si aceste 3 zile si nu fac nimic ce e de facut?gresala mea e cand a venit executorul ca nu am scris in proses ca le dau termen 1 saptamana sa isi ia lucrurile dar nici in procesul verbal nu se mentioneaza ca au ceva de ridicat
Cel mai recent răspuns: kennya , utilizator 13:28, 1 Aprilie 2015
trebuia ca in hotarare sa solicitati si sa-si ridice plantatiile , daca nu sa o faceti dvs pe cheltuiala lor
sa inteleg ca pana nu angajez o firma de prestari servicii nu fac nimic.dar daca ii ingradesc accesul pe teren ce se intampla daca nu isi ia bunurile?el fiind somat si in scris sa ridice bunurile
ce e de facut in situatia actual.eu neputand intra pe teren acesta fiind ingradit.trebuie sa ocolesc tot gardul ca sa intru prin spate.ma poate acuza cineva daca tai gardul si scot vita de vie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie kennya kennya am castigat un teren ma pus un executor in posesia terenului.am dat un termen verbal ca cei care se aflau pe teren sa ridice lucrurile care le au in ... (vezi toată discuția)
Solicitare daune kennya kennya buna ziua am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si ... (vezi toată discuția)
Blocare bara sustinere scari intrare subsol boxe. zdanut zdanut Buna ziua, Rog cine poate da o solutie/procedura, de urmat pentru deblocarea unei balustrade. Un proprietar din bloc, are de mai multi ani de zile vita de vie ... (vezi toată discuția)