buna ziua am cumparat un teren si l-am castigat in instanta cu o hotarere irevocabila.(pe teren sau stabilit unii fara niciun drept si au plantat vie,pomi,etc)acum refuza sa isi ridice vita de vie dorind ca eu sa le platesc via.eu nu doresc sa platesc nimic si as dori sa solicit in instanta sa-si ridice plantatiile sau daca nu sa o fac eu pe cheltuiala lor.cat dureaza ca instanta sa se pronunte si mai exact ce trebuie sa fac.le-am trimis si notificare in scris unde le cer sa isi ridice tot de pe tern dandu-le un termen de 10 zile.ce trebuie sa fac ca ei sa nu mai intre pe teren eu l=eam solicitat si acest lucru dar ei refuza spunand ca atata timp cat este vita de vie ei au dreptul sa intre pe tern..
Prin instanță, într-o acțiune având ca obiect OBLIGAȚIA DE A FACE- să solicitați desființarea culturii de viță de vie și totodată să solicitați despăgubiri pt. folosința terenului .până la data când își vor ridica respectiva cultură. (despăgubiri cu privire la care îi veți anunța)
Cu privire la accesul lor pe teren, le interziceți accesul -caz în care, mai mult ca sigur că vor solicita prin ORDONANȚĂ PREȘEDINȚIALĂ , în instanță drept de acces pt. acest an. Puteți face chiar plângere penală - tulburare de posesie și solicitați constatarea de urgență a situației.
ATENȚIE-să nu vă apucați cumva să distrugeți d-voastră cultura!!!!!!!!!!!!!!!
Solicitare daune
kennya
buna ziua
am cumparat un teren in 2010 si nu m-am putut folosi de el deoarece pe teren s-a instalat un individ.l-am dat in judecata ca sa elibereze terenul si ... (vezi toată discuția)