avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit abuziv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit abuziv

In cazul in care am contractat un credit in 2006 in valoare de 120 000 euro pentru a incepe o afacere am platit pana in momentul de fata 300 000 euro dobanzi iar banca spune ca mai trebuie sa dau 70 000 de euro din credit si vrea sa inceapa actiunile de executare silita in cazul garantiilor depuse......Mentionez ca am avut intarzieri la plata ratelor si am mai fost o data in prag de executare P.S. de asemenea mi-a fost marita rata dobanzii in 2010
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
catalinnm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 17:50, 4 Aprilie 2015
Tot cazul dvs. trebuie analizat in functie de contractul incheiat.
Bancile sunt un soi de camatari legali si sub aspectul ca va cere mari sume de bani daca asa scrie in contract este legal.
Verificati contractul si graficul de rambursare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Credit robert2002 robert2002 am un credit de nevoi personale cu ipoteca si am intarziere 120 zile mentionez ca am depus lunar circa 40-50-60 % din rata ce se poate intimpla si cum pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit prima casa dima_florin dima_florin Buna ziua domnilor avocati ! Saptamana aceasta am fost instiintat de catre bcr ca nu mai am grafic de rambrsare pentru creditul prima casa , eu am intarziat ... (vezi toată discuția)