avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
O sentinta a tribunalului, care imi este favorabila, a fost atacata la curtea de apel. Sentinta curtii de apel imi este de asemenea favorabila si in ea se mentioneaza ca este definitiva. Pentru a apela la un executor judecatoresc mai este nevoie de stampila cu mentiunea ca este definitiva ,irevocabila si executorie? Daca da, cum o pot obtine fara a ma deplasa la curtea de apel, care este in alta localitate si mie imi este greu sa ma deplasez avand unele probleme medicale?
Daca am pierdut sentinta civila data de tribunal, cunoscand nr. dosarului si al sentintei cum o pot obtine fara a ma deplasa la tribunal?
Va multumesc,
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)