avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda vinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda vinieta

as dori sa stiu daca exista o modalitate sigura de verificare a datelor, avand in vedere ca am primit amenda vinineta,
pe un drum pe care, cred ca nu am circulat. E posibil sa se suprapuna datele? multumiri,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 2 Aprilie 2015
Este greu de raspuns la presupuneri - in conditiile in care exista intocmit PV pentru lipsa rovinieta
Dvs ati detinut rovinieta valabila in perioada intocmirii PV contraventie?
Daca ati primit PV contraventie,inseamana ca autoritatea prin baza tehnica a depistat automat circuland auto cu nr X in ziua Y ,ora Z fara a se afla in baza de date ca avand achizitionata rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta ranedo ranedo Buna ziua! Am plecat din localitatea de domiciliu si am utat ca nu am rovinieta.Dupa cam 100 km,am realizat ca nu am rovinieta,am oprit la prima benzinarie si ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovinieta didina_g didina_g buna ziua, am primit prin posta o constatare de contraventie ca in data de 23.03.2015 am circulat fara a detine rovinieta pe DN 1 km 370, instintarea am ... (vezi toată discuția)