avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

Buna ziua!
Am plecat din localitatea de domiciliu si am utat ca nu am rovinieta.Dupa cam 100 km,am realizat ca nu am rovinieta,am oprit la prima benzinarie si am comparat.Din cate stiu pe traseul respectiv sant amplasate aparate de control
In situatia in care am fost depistat de aparat ca nu am rovinieta da in acceasi zi mi-am procurat,sant pasibil de amenda?
Cu stima,
Sunteti pasibil la amenda,deoarece baza tehnica evidentiaza concret data si ora cand ati fost surprins circuland fara rovinieta valabila si ulterior cand ati achizitionat rovinieta
Da. Proceselele verbale au mentionata ora savarsirii faptei asa ca rovineta achizitionata dupa ora savarsirii contraventiei nu schimba nimic. Insa daca procesul verbal nu este semnat de agentul constatator ci emis automat de CNADR il puteti ataca cu deplin sussces in instanta. Pentru detalii dati o cautare pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Data trecuta pe rovinieta gabr gabr Buna seara.deranjez cu o intrebare ...in data de 04.06.2017 am facut o rovinieta la masina iar pe chitanta s-a trecut cu data de 05.06.2017 in mod erona.iar pe ... (vezi toată discuția)