avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Data trecuta pe rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Data trecuta pe rovinieta

Buna seara.deranjez cu o intrebare ...in data de 04.06.2017 am facut o rovinieta la masina iar pe chitanta s-a trecut cu data de 05.06.2017 in mod erona.iar pe data de 04.06.2017 am circulat cu masina stiind ca am rovinieta valabila, am trecut prin fata unei camere fixe de rovinete.,.abia cand am sosit acasa am descoperit ca rovinieta la masina este valabila cu data de maine....exista vreo solutie sa scap de amenda?
Cel mai recent răspuns: Casier Total S.R.L. , Furnizor de servicii de management flote auto 12:51, 21 Noiembrie 2022
Pentru eliberarea rovinietei se solicita date relevante privitor la data/perioada de valabilitate
Daca nu ati sesizat in termen util si ati fost depistat circuland fara rovinieta valabila,nu va mai revine decat varianta sa achitati c/v sanctiune
Anterior semnarii chitantei se solicita verificarea datelor,numar de circulatie,perioada de valabilitate...
pentru a nu mai avea astfel de probleme pe viitor, poti folosi www.erovinieta.ro, site-ul CNAIR unde poti achita si verifica rovinieta si peajul
Site-ul are mari deficiente in functionare
Exista numeroase cauze pe rolul instantelor de judecata ,cauze promovate de catre proprietari care au inteles sa achite rovinieta ,detin dovada electronica,dar au fost sanctionati pentru ca in baza tehnica nu s-a operat tranzactia
Mai mult ,in anumite perioade,site-ul nu poate fi accesat
@ynocentta la ce site te referi? La www.erovinieta.ro? pai daca nu merge ala care este direct al celor ce administreaza rovinieta (CNAIR), atunci cred ca nu merge nicaieri? nu cred ca te referi la roviniete luate de pe acest site, care a fost lansat de numai o luna... preferi sa te duci la o benzinarie unde iti greseste ala de 3 ori numarul pana iti da o rovinieta corecta?
La eliberarea rovinietelor se solicita scris clientului exactitatea datelor. Daca dvs ati semnat documentul martor - atunci sunteti pasibila de amenda.

Mai multa atentie pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta platita fara eliberare de bon fiscal betyszasz betyszasz in data de 17.04. 2015 , am intrat la benzinaria Mol sa cumpar rovineta. Niciodata nu am cumparat pana in momentul respectiv. Am spus casierului ca doresc pe ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
Rovinieta ranedo ranedo Buna ziua! Am plecat din localitatea de domiciliu si am utat ca nu am rovinieta.Dupa cam 100 km,am realizat ca nu am rovinieta,am oprit la prima benzinarie si ... (vezi toată discuția)