avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Legislatie Casa de comenzi
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Legislatie Casa de comenzi

In cazul unei Case de Comenzi cu personalitate juridica care face comenzi in teren ( nu prin site) la persoane fizice si le livreaza marfa ce autorizari sunt necesare, care este codul CAEN, ce sfaturi aveti vis a vis de organele de control, cand si cum se emite bonul din casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 5 Aprilie 2015
CAEn 4791. Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Această clasă include:
- comerţul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin internet, de exemplu: cumpărătorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informaţiilor furnizate pe un website,a machetelor sau a altor mijloace de publicitate şi face comanda prin poştă, prin telefon sau internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achiziţionate pot fi descărcate direct de pe internet, sau, în cazul bunurilor materiale, livrate clientului.
- comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin comandă poştală
- comerţ cu amănuntul al oricărui tip de produs prin Internet, pe bază de comandă
- vânzarea directă prin intermediul televiziuni, a radioului sau telefonului
- licitaţii cu amănuntul pe internet

Această clasă exclude:
- vânzarea cu amănuntul a autovehiculelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin internet
- vânzarea cu amănuntul a motocicletelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce coduri caen are nevoie firma? Lime87 Lime87 Buna ziua, De ce coduri CAEN are nevoie o firma pentru a putea vinde (pe internet, livrarea prin curier) a pieselor provenite din dezmembrarea centralelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie? crysti88 crysti88 vreau sa import si sa vand cititor/scriere card in Romania, imi trebuie firma?si daca da ce cod CAEN imi trebuie pentru asta?as vrea sa vand online.Multumesc (vezi toată discuția)