avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonus Craciun
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonus Craciun

Buna ziua.

In perioada februarie 2014 pana in iunie 2014 am fost in pre si post natal.
Pe 1 iulie am intrat in CCC si mi s-a suspendat contractul.

In martie 2015 am curent am revenit la servici si am luat si eu bonusul de Craciun pt 2014.

Insa, am luat suma calculata doar pana am intrat in prenatal; o luna si jumate.

Intrebarea mea este: nu ar fi trebuit sa iau pana mi s-a suspendat contractul?
De cand cei in medical nu iau bonus pt zilele respective?

Este vreo lege legata despre acest aspect?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 5 Aprilie 2015
Singurele acte care va pot elucida sunt regulamentul intern sau ccm aplicabil angajatorului, intrucat in acestea sunt prevazute dispozitiile referitoare la acordarea acelui bonus.

Daca aveti acces la acestea, postati-ne prevederile respective sa vedem despre ce este vorba - modul de acordare, beneficiari etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pielucian pielucian salut. am o intrebare: cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pentru ca intr-un articol din ccm pe companie prima de craciun se plateste odata cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)