avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema la servici. In urma cu 2 ani in unitatea in care lucrez s-a facut restrangere de activitate si au fost dati afara 10 persoana iar o persoana si-a dat demisia. Acum persoana care a demisionat vrea sa vina inapoi in unitate. Postul pe care il ocupa respectiva a fost desfintat iar sotul dansei lucreaza in aceeasi unitate. Poate sa fie angajata din nou?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 2 Aprilie 2015
Da, poate fi angajata din nou.

Daca este vorba despre angajarea pe postul desființat, atunci acesta va trebui reînființat si apoi decisa angajarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere datorita desfiintarii postului FloD FloD Buna ziua. Am fost concediat datorita desfiintarii postului ocupat si as vrea sa stiu daca este legal acest demers in situatia in care in aceeasi firma au ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala. ce restrictii sunt la angajare? noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce restrictii sunt la angajare cand un angajator a concediat o persoana (concediere individuala, nu colectiva), functia ... (vezi toată discuția)
Concedirea fara motiv klara sandu klara sandu Buna ziua Ma confrunt cu o problema foarte importanta. Firma la care lucrez a facut o restrangere de buget, dandu-ne un procent foarte mic din incasari in ... (vezi toată discuția)