avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radierea definitiva din ONRC a unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radierea definitiva din ONRC a unui srl

buna seara,

am am o societate srl, ce se afla in urmatoarea situatie juridica ;
pe site mfinante , apare din mai 2014 cu mentiunea "dizolvare cu lichidare ( radiere )'. societatea a avut un dosar in instanta unde in prima faza i s-a dat castig de cauza , unde judecatorul a dispus radiereea in aprilie 2014. pe situl mfinante srl -ul. Ulterior, pe 26 iunie reclamanta face apel catre Curtea de Apel , invocand faptul ca nu a fost informata de ordinea de zi si de dreptul de a cere raspunderea administratorilor pe legea 85. dupa judecare , curtea resping apelul ca nefondat. DEFINITIVA. Pe site apare aceeasi mentiune dizolvare cu lichidare (radiere), intrebarea este : in acest caz, cand are loc radierea efectiva din ONRC si mfinante? exista o perioada anume si care este cadrul legal , dar cum , cand si unde trebuie sa urmaresc radierea srl. va multumesc

Alte discuții în legătură

Automate cafea - pfa marinela bereghean marinela bereghean Buna seara Am o intrebare: sunt detinatoare de un AF si nu stiu daca pot cumpara automate de cafea .Daca nu ce acte imi sunt necesare si unde anume ma pot ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusivă Enache Ana Enache Ana Buna seara revin cu o întrebare dacă acum exista un proces pt suplinirea acordului unuia dintre părinți se poate sa adaug in acelasi proces cererea pt ... (vezi toată discuția)
Administrator firma micutzza10 micutzza10 Buna seara! Un administrator al unei firme poate avea si functia de contabil in cadrul firmei? (vezi toată discuția)