avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Automate cafea - PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Automate cafea - PFA

Buna seara
Am o intrebare: sunt detinatoare de un AF si nu stiu daca pot cumpara automate de cafea .Daca nu ce acte imi sunt necesare si unde anume ma pot adresa .Astept cu mare nerabdare un raspuns concludent.Multumesc frumos
buna seara !
...nu stiu daca puteti achizitiona un aparat de cafea (cu fise sau bancnote ) cu autoservire , dar va pot ajuta cu urmatoarea informatie :
-contactati una din firmele care se ocupa cu asa ceva si aceasta o sa vaa puna la dispozitie (in custodie ) un aparat de acest gen .
Prin contract stiu ca sunteti obligata sa faceti un consum minim /lunar de produse , avand un comision !
...de genul : ,,1 ron produsul din care 0,3 ramane al dumneavoastra !"
..Succes !
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
ion-alin, utilizator
Buna seara
Va multumesc frumos pentru raspuns,dar nu vreau un contract de inchiriere si vreau sa-mi deschid inca o afacere cu mai multe automate de cafea dar nu stiu absolut nimic despre acest lucru..............:help:
O seara placuta
Buna seara,
sigur ca puteti achizitiona aceste aparate.
Va pot oferi consultanta in domeniu, contabilitate...

cele bune,
Buna seara
Va multumesc frumos pentru raspuns
Astept de la dumneavostra mai multe date.
Va multumesc anticipat
O seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere vending machine Dana156 Dana156 Buna seara, As dori sa achizitionez 2-3 automate de vanzare pentru sucuri/cafele , dar sunt nelamurita cu unele lucruri : - Genul acesta de afacere se ... (vezi toată discuția)
Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Ce entitate(firma) la afacerea cu automate de cafea/ bauturi? Cosmin Onicianu Cosmin Onicianu Doresc sa deschid o afacere proprie cu automate de cafea/ bauturi (maxim 10-15 aparate momentan). As vrea sa stiu de unde sa incep. Ce tip de intreprindere ... (vezi toată discuția)