avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna,

Ce acte trebuie sa fac pentru doi angajati pe care- i trimit in somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 3 Aprilie 2015
De la angajator trebuie eliberate urmatoarele documente :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime pentru perioada cuprinsa intre 1 ianuarie 2011 si data desfacerii contractului de munca.
- adeverinta de somaj (Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, anexa nr. 11).

Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii somaj danielacranga64 danielacranga64 buna dimineata, am nevoie de ajutor in privinta documentelor necesare pentru a-mi depune dosarul de somaj si cite zile am la dispozitie pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Documente pentru indemnizatia somaj sorineldobre sorineldobre am citit pe un site care sunt documentele necesare pt. alcatuirea dosarului de acordare a indemnizatiei de somaj si nu am mai vazut : 1.dovada achitarii ... (vezi toată discuția)
Stagiul si actele necesare pentru somaj dorel13 dorel13 In ultimele 24 de luni,o persoana a lucrat de pe 06 mai 2010 pana pe 15 mai 2011,dupa care si-a luat concediu fara plata pana pe 20 august. Poate intra in ... (vezi toată discuția)