Am contract de inchiriere a unui loc de parcare in spatele blocului de peste 10 ani.
In contract scrie ca trebuie sa achit suma datorata pana la sfarsitul trim.I, altfel locul se repartizeaza altcuiva. Anul acesta efectiv am uitat (am avut niste probleme, dar evident este culpa mea) si m-am du sa achit in data de 2 aprilie, data la care era deja incheiat contract pe locul meu de catre o alta persoana, in data de 1 aprilie. Sunt constienta ca este vina mea, dar nu exista o marja legala... de cateva zile. Mai am vreo sansa de recuperare a locului de parcare, avand in vedere ca mai bine de 10 ani am platit la timp? Va multumesc anticipat
Din pacate pentru mine, formularea este destul de clara, in defavoarea mea.
"Reinchirierea locului de parcare pt anul...., se poate face numai cu acordul ADP, prin plata tarifului de reinchiriere pana la sfarsitul trim.I. In caz contrar, locul de parcare poate fi atribuit altui solicitant." Sunt suparata pe mine in primul rand, nu stiu cum am uitat!!!! M-a intrebat un vecin pe data de 2 aprilie si am fugit la ADP. Intotdeauna stiu ca plateam in ianuarie de frica de a nu ramane fara loc.
Loc parcare adp s6
LumiIoana
Buna ziua, am un loc de parcare atribuit de s6, contractul este in vigoare, insa pentru ca am fost plecata din tara nu am putut sa il achit la timp. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)