avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare decl 200 PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare decl 200 PFA

PFA infiintat in 2013 , comert cu amanuntul , in anul 2013 a avut cheltuielile mai mari decat veniturile si s-a depus declaratia 200 cu pierdere.In anul 2014 are profit. Va rog sa-mi spuneti daca in declaratia 200 pt. anul 2014 tin cont de pierderea din 2013 si daca da cum completez declaratia.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 12:41, 3 Aprilie 2015
Da, se va ține cont de pierderea fiscală din anii precedenți. Aceasta poate fi recuperată într-o perioadă de maxim 5 ani.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere pfa contawest contawest Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul recuperarii pierderii in cazul pfa. In anul 2013 a avut pierdere 9000 lei In anul 2014 a ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe profit CONSTANTINESCU DOINA CONSTANTINESCU DOINA Revin la intrebarea cum se calculeaza impozitul pe profit pe trim II 2014 in situatia in care societatea trece de la pragul de micro la impozit profit in luna ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)