avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de prestari servicii pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de prestari servicii pe PFA

Buna ziua,
Am un PFA cu codul CAEN 8551.
Un club sportiv de drept privat poate semna cu PFA-ul meu un contract de prestari servicii pentru functia de antrenor de fotbal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 3 Aprilie 2015
Da,s e poate incheia un contract de prestari servicii cu acel PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie sportivi activitate dependenta aadana67 aadana67 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire intr-o situatie: O persoana fizica autorizata in CAEN 9319 Alte activitati sportive, incheie cu un club sportiv un ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor de fitness (aerobic si antrenamente personale) eve25 eve25 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta codului CAEN pe care trebuie sa il declare un instructor de fitness ( PFA care presteaza servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)