avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce inseamna DCA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce inseamna DCA

ca loc in care s-ar putea afla un dosar foarte vechi si care nu mai este in arhiva tribunalului unde s-a judecat acesta?

multumesc
De Ce Am sti noi ce n-ati intrebat prin locurile pe unde ati umblat?

Din lipsa de spatiu, dosarele pot fi depozitate si prin alte locuri, de unde pot fi aduse la cerere si cu programare. Or fi zis...beci.
Poate ați vrut să scrieți DGA- DIRECTIA GENERALĂ A ARHIVELOR.
Am crezut ca DCA este vreo prescurtare pe care avocatii o cunosc, de aceea am intrebat aici. Desigur ca am intrebat si la arhivele respectivului dosar si mi s-a raspuns ca daca nu se mai gaseste la dansii il pot cauta la acest DCA. Am sa revin acolo pentru detalii. Multumesc

M-am gandit si eu la D G A dar mi s a spus clar DCA. Multumesc

Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporurile aferente cartii de munca pentru pensionare cybergirl cybergirl Buna ziua. Imi puteti raspunde va rog la o intrebare? Tatal meu iese la pensie in luna mai si nu reusim sa ii scoatem sporul de toxicitate deoarece nu se ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva iugtag oradea bncc bncc Buna ziua! Din 1984 pana in 1989 am lucrat la firma IUGTAG Oradea cu sediul in Bucuresti in cadrul TAGCMRIC Oradea. Stiu ca firma s-a desfintat, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)