avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cuma se poate inchide o firma cu datorii?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cuma se poate inchide o firma cu datorii?

Buna ziua,ma intereseaza cum a-si putea sa inchid sau sa o vand o firma care din cauza crizei si regimului din tara asta nu am mai reusit sa fie redresata si a cumulat datorii la buget (salarii si TVA) care nu le pot momentan achita,iar dotoriile nu ating plafonul impus de stat(40000 lei)ca sa fie pusa in insolventa.Astep solutii cat mai repede posibil.Multumesc
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 22:19, 5 Aprilie 2015
Prin lichidare voluntara, conform Legii societatilor comerciale nr.31/1990.
A se vedea art.227-237 si 252-270 ale LEGII NR.31/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dizolvata nicoga nicoga Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid firma ganditor ganditor buna seara,am o firma obiectul de activitate comert cu amanuntul am inchis magazinul pentru ca nu mergea era second hand si am ramas cu un stoc de marfa ce ... (vezi toată discuția)
Lichidare desfintare srl 123info 123info Buna seara, ....as avea cateva intrebari sa speram ca ma puteti ajuta. Exista un S.r,l cu trei asociati respectiv 35% , 35% si 30 % Cei doi cu 70% (unul ... (vezi toată discuția)