avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor

Buna ziua deci locuiesc intr-o chirie si stau cu 2 baieti fiecare au camera lor pe unul sergiu a facut petreceri noaptea venea cu oameni nu stiu care apoi sa imprumutat cu 80 lei de la mine acel imprumut nu mi-a fost dat inapoi apoi ovidiu cu 50 lei tot nu a fost dat pe motiv spunand ca nu au bani deci locuiesc aici propietara fiind plecata in spania nu prea are ce face eu nu stiu cum sa vorbesc cu politia deci am buletinul expirat si imi voi face in alta parte luarea in spatiu dar doresc sa raman aici dar colegul sergiu e cam alcoolist cum pot vorbi cu politia indata ce el face petrecere noaptea si nu am liniste eu fiind cu problema de auz nu aud la telefon dar aud zgomotele nici nu pot iesi spre bucatarie fiind plini de alcoolisti numi place lucru asta neavand liniste , cum pot vorbi cu politia indata ce face el petrecere peste ora 22 e destul de groaznic nici pe hol nu se poate iesi asadar eu locuiesc in chirie cu ei ce se poate face? #-o
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:06, 5 Aprilie 2015
Nu mai imprumutati bani daca nu aveti certitudinea ca ii veti primi inapoi.
Cautati o alta locuinta cu chirie daca nu puteti convitui cu alte persoane care dau petreceri si genereaza probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin deranjant emihin emihin Buna ziua, Doresc sa va cer ajutorul in problema cu care ma confrunt de ceva vreme: ne-am mutat intr-un imobil nou in care aproape fiecare zi/ noapte este ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in conflicte intre vecini AlissAndre AlissAndre Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege sau exista avocati specializati in conflictele dintre vecini. Ca sa spun si problema: - vecinul de ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice petrom munkage munkage Buna ziua, locuiesc intr-un bloc undeva la etajul 10, iar vis-a-vis de mine am un Petrom ce aproape zilnic, ma trezeste din somn dimineata si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)