avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit luat cu buletinul, executare silita locuinta
Discuție deschisă în Executare silită

Credit luat cu buletinul, executare silita locuinta

Buna ziua,in 2006 am lut un credit cu buletinul de 5000 euro pe 10 ani.Am platit 3 ani dupa care nu am mai platit.Creditul a fost cesionat catre o firma de recuperarecare m-au tot sunat ca trebuie sa le platesc 8000 euro.Nu am platit nimic si nu au putut sa-mi faca mare lucru;au blocat conturile pe care le aveam si au luat o data aproximativ 4000 lei.Nu am avut alte bunuri pe numele meu,iar poprire pe salariu nu au putut sa-mi puna.Acuma am o casa pe care vreau sa o trec pe numele meu.Intrebarea este daca pot sa puna sechestru pe acest imobil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:26, 6 Aprilie 2015
Da, cu siguranta se poate pune!
Pot sa o scoata si la vanzare sau se pune numai sechestru asigurator?
o pot scoate la vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ssorinss ssorinss Buna seara, Am si eu o intrebare, si totodata daca ma poate ajuta cineva. Problema mea este: Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la o banca ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)