avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum ar putea un cetatean care nu este in EU sa lucreze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum ar putea un cetatean care nu este in EU sa lucreze in Germania?

prin casatoria distre un cetatean european si unul din Macedonia,cetateanul macedon primeste drept de lucru in EU?

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si unul albanez Aldeabc Aldeabc As vrea sa stiu daca ma pot casatori cu un cetatean albanez din Macedonia? Mentionez ca locuiesc in Germania si as vrea daca se poate sa ma casatoresc aici. ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu in afara tarii pentru un angajator dintr-o alta tara catalina_iv catalina_iv Buna ziua, As dori sa va intreb cum, cui sau unde sa declar veniturile pe care le incasez de la o companie americana pentru care lucrez. Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Cum poti obtine cetatenia romana kaziploae kaziploae Buna ziua, locuiesc in malta si am un prieten aici care e din macedonia si are grave probleme cu statul in europa si chestii si as dori sa l ajut sa i fac ... (vezi toată discuția)