avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie dintre un cetatean roman si unul albanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie dintre un cetatean roman si unul albanez

As vrea sa stiu daca ma pot casatori cu un cetatean albanez din Macedonia?
Mentionez ca locuiesc in Germania si as vrea daca se poate sa ma casatoresc aici. Problema e ca nu stiu daca el o sa aiba drept de sedere in Germania sau drept de lucru daca se casatoreste cu mine.Va rog frumos sa ma ajutati cu orice informatie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:22, 6 Aprilie 2015
Va puteti casatori la ambasada / consulat pentru ca dvs. ca locuiti acolo:
[ link extern ]
Certificatul sau de nastere trebuie sa aiba apostila de la Haga.
Mai are nevoie de o adeverinta de celibat de la autoritatile albaneze (dovada faptului ca nu este casatorit) - probabil o va obtine de la locul inregistrarii nasterii.

In principiu, dupa ce va casatoriti sotul dvs. trebuie sa ceara viza pentru reintregirea familiei la ambasada Germaniei din Tirana iar apoi un permis de sedere de la autoritatile germane.
Cred ca informatii complete si corecte despre ce aveti de facut dupa casatorie puteti obtine doar acolo, in Germania. Cautati surse oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie în albania pellumgeo pellumgeo Bună seara! Aș vrea să știu, dacă este posibil, de ce acte am nevoie pentru a mă putea căsători cu un cetățean albanez în Albania. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)