Se poate redeschide un dosar penal solutionat prin NUP deoarece fapta nu se regaseste in Codul penal .
Am depus contestatie la procurorul ierarhic superior , mi-a spus ca fapta e in codul penal dar nu a fost savarsita cu intentie ... dupa am depus plangere in instanta care mi-a respinso deoarece zice doamna judecator ca fapta nu se regaseste in codul penal si ca fapta nu a fost savarsita cu intentie .
Acum am gasit multe probe despre care nu s-a tinut cont la solutionarea dosarului , deoarece nu le stiam .. Se poate redeschide dosarul penal ?
Numai procurorul detine autoritatea si competenta sa analizeze multe probe despre care nu s-a tinut cont la solutionarea dosarului,deoarece nu le stiam , urmand ca in final sa dispuna masuri in consecinta
Deci , eu pot sa fac o adresa catre procuror in care sa ii arat si sa dovedesc niste informati + inscrisuri care demonstreaza ca dosarul nu trebuia solutiona prin Nup ?
Daca au apărut fapte sau împrejurări noi din care rezultă că a dispărut împrejurarea pe care se întemeia clasarea, incercati sa depuneti un memoriu la procurorul de caz in care sa prezentati dovezile.