avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL - conditii sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL - conditii sediu social

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o societate comerciala cu raspundere limitata, dar singura proprietate pe care o detin este cota parte dintr-un terent cu casa obtinut prin mostenire in urma decesului tatalui meu. Restul de imobilului a fost mostenit de mama mea.
Pot folosi acesta proprietate pentru deschiderea SRL-ului ca sediu social si in ce conditii? Imi este necesar acordul mamei?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: canna , utilizator 11:57, 6 Aprilie 2015
Dovada detinerii spatiului se faca cu un contract de comodat incheiat in baza contractului de vanzare-cumparare si a succesiunii si in acest fel va trebuie si acordul mamei. Mai aveti o posibilitate sa contactati un avocat care sa va faca sediu fara activitate la cabinetul sau dar nu mai mult de 1 an si fara posibilitate de prelungire
Multumesc pentru raspuns.

In cazul deschiderii sediului in spatiu oferit de biroul de avocatura ce implicatii vor fii dupa 1 an la mutarea lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)