avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Va rog sa imi spuneti daca Dispozitia unui executor judecatoresc fundamentata pe o Incheiere facuta de acelasi executor judecatoresc sunt suficiente pentru a face o poprire, sau este nevoie de o Hotarare judecatoreasca.
Totodata , vreau sa stiu si cat este cota de poprire din venitul lunar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CORNELIA.G , utilizator 14:30, 6 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Se executa silit prin infiintarea unei popriri pe salariu. Mentionez ca mai are o hotarare judecatoreasca prin ca i se retine o treime din salariu, pentru alt credit, iar pentru conversatia de mai sus, se invoca tot o treime de plata. Cum sa procedam?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente trebuie sa trimita executorul unui angajator ptr. infiintarea popririi salariale ptr un angajat? danalex1971 danalex1971 Sunt persoana fizica autorizata si am primit o comunicare din partea unui executor judecatoresc ptr poprirea unei treimi de salariu a unuia din cei 4 angajati ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuz ? sandup sandup Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la problemele mele: Am primit la serviciu ( institutie publica) o incuvintare de executare silita de la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)