avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal/factura/chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal/factura/chitanta

Buna ziua!
1)Pentru un SRL prestari servicii cod caen 7112 este necesara casa de marcat?
2)Pentru persoanele fizice se poate emite factura si chitanta cu prestari servicii sau este obligatoriu bon fiscal?
Am citit diferite pareri si legi si nu sunt lamurit:)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 01:26, 7 Aprilie 2015
OUG 28/1999:

Art. 1. - (1) Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

PUNCT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113 lavinia689 lavinia689 Am infiintat un pfa pe cod caen 0113..am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)
Avansuri incasate de la clienti office retyezat office retyezat Societatea noastra are un punct de lucru - fabrica de produse finite din lemn masiv intr-o locatie din alt judet. In acelasi timp societatea are un punct de ... (vezi toată discuția)
Srl activitati fotografice la domiciliu cu casa de marcat? vflorin1995 vflorin1995 Buna seara! Pentru un SRL care presteaza activitati fotografice la domiciliul clientilor, este nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)