avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113

Am infiintat un pfa pe cod caen 0113..am nevoie de casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: ghsilvana , utilizator 18:30, 1 Martie 2017
Daca aveti servicii direct catre populatie este necesar din ce stiu eu.

ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale – REPUBLICATĂ 2005 – ACTUALIZATĂ 8 mai 2015

[ link extern ]

Art. 1 (1) Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal/factura/chitanta octam octam Buna ziua! 1)Pentru un SRL prestari servicii cod caen 7112 este necesara casa de marcat? 2)Pentru persoanele fizice se poate emite factura si chitanta cu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt activitate doar cu pj. shakuri shakuri Buna ziua. Intentionez sa infintez un PFA pentru activitatatea de \"\"Evaluator de risc la securitatea fizica\"\". Intrebarea este: Am nevoie de casa de ... (vezi toată discuția)
Consiliul local trebuie sa emita bonuri fiscale? alinacapsa alinacapsa Buna ziua!Consiliul local pentru bunurile pe care le detine in administrare, de exemplu, terenuri sportive oferite spre inchiriere, trebuie sa emita bonuri ... (vezi toată discuția)