avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clasarea dosarului, suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clasarea dosarului, suspendare permis conducere

In ianuarie sotul meu a fost implicat int-un accident rutier, motivul fiind neadaptarea vitezei la conditiile meteo. In urma accidentului, in afara de pagubele materiale, pasagera din masina sotului a fost transportata la spital dar nu a necesitat ingrijiri medicale si nici concediu medical. Permisul i-a fost retinut pana la finalizarea cercetarilor, si astazi a primit instiintarea de clasare a dosarului. Pe cat timp risca sa ii fie suspendat permisul, avand in vedere nerespectarea regulii de circulatie mentionate? Si care e contraventia aferenta?
Cel mai recent răspuns: elenaz21 , utilizator 11:26, 8 Aprilie 2015
Buna ziua....revin cu decizia politiei: suspendarea permisului pentru 90 e zile fara drept de examinare, in conditiile in care "victima" nu a avut nevoie de niciun fel de ingrijiri medicale, iar accidentul s-a produs din cauza unui derapaj necontrolat in timpul unei depasiri regulamentare. se poate face ceva pentru a obtine dreptul de examinare? mentionez ca serviciul sotului depinde de permisul de conducere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat in accident rutier din spate cu victima usor lovita andrei_cristiani andrei_cristiani Buna seara. Astazi am fost din pacate protagonistul unui accident rutier soldat cu victime usoare(pasager dreapta) masina lovita de mine la un stop/cedeaza ... (vezi toată discuția)
Accident unu fara itp altu fara rca, cine e vinovat?? razvan007 razvan007 in cazul unui accident intre o persoana care nu are itp valabil si care loveste o masina care nu are rca, pe un drum public, cine e vinovat?? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu victima CGSebastian CGSebastian Buna seara. Pe data de 05.05.2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care am accidentat un pieton. Filmul incidentului este urmatorul: pe drumul ... (vezi toată discuția)