avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autoturism folosit in firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autoturism folosit in firma

Buna ziua. Detin o intreprindere individuala si as vrea sa intreb daca pot face un contract de comodat pt autoturismul pe care il am, in inetresul intreprinderii, tinand cont ca ma folosesc de masina pt aprovizionare, iar in baza unui contract sa pot deconta cheltuielile de asigurare , reparatii si benzina atunci cand o folosesc in interesul intreprinderii
Cel mai recent răspuns: gigi47 , utilizator 19:52, 7 Aprilie 2015
Cel mai bine e cu delegatie in care se aproba folosirea autoturismul personal..
ma intereseaza daca pot face un contract de comodat, cu controalele care sunt acum, nu pot sa risc o neregula
Ce neregula vedeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma ci personală? Moldovan Veronica Moldovan Veronica Bună seara! Am o Inteprindere Individuală și vreau să știu dacă se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma și ... (vezi toată discuția)
Bonuri de benzina si facturi cazare adinacopacel adinacopacel pentru o intreprindere individuala cu cod caen 4799 comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor se pot deconta ... (vezi toată discuția)