avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma ci personală?

Bună seara! Am o Inteprindere Individuală și vreau să știu dacă se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma și personală, mașina o folosesc pt aprovizionarea și distribuirea mărfii,. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 09:52, 19 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da se pot deconta in baza unui contract de inchiriere sau de comodat ( folosinta gratuita) intre PF si I.I.
Dar doar 50% din cheltuieli si TVA daca nu se fac foi de parcurs .
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare benzina breman breman Sunt PFA si imi desfasor activitatea pe teren - activitate pentru care folosesc masina personala.Cum imi pot deconta benzina? (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli pe un contract de comodat la auto Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Sunt asociat in firma si am facut un contract de comodat pentru masina mea personala cu firma in care repet ,sunt si asociat dar si angajat. Cat ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)