Buna ziua,am 45 zile libere si sint in preaviz(mi am depus demisia in 1 aprilie),lucrez in sanatate,sunt zile acumulate in 2014,caderista mi a spus ca degeaba depun cerere nimeni mi mi -o, va plati ,mentionez ca in 2014 am lucrat aproape in fiecare wikend ...ce e de facut? plec din aceasta cauza ,lucram simbata si duminica cite 12 ore si luni inapoi la 8 ore,cu stima
OUG 103/2013
Art. 9. - (1) In anul 2014, munca suplimentara efectuata peste durata normala a timpului de lucru de catre personalul din sectorul bugetar incadrat in functii de executie sau de conducere, precum si munca prestata in zilele de repaus saptamanal, de sarbatori legale si in celelalte zile in care, in conformitate cu reglementarile in vigoare, nu se lucreaza, in cadrul schimbului normal de lucru, se vor compensa numai cu timp liber corespunzator.
...
Prin urmare, munca presatata in zilele de repaus saptamanal in sectorul bugetar se compenseaza numai cu timp liber corespunzator.
Spor 75%
vio.micle
Lucrez in ture de 24/72 atit simbata si duminica ,cit si in sarbatorile legale.
In aceasta situatie primesc aces spor conform OUG 103/2013 (vezi toată discuția)