avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz al Politei pentru a-mi retrage Plangerea Penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz al Politei pentru a-mi retrage Plangerea Penala

Buna seara.Sunt parte vatamata intr_un proces penal de abuz in serviciu a functionarilor de la Primarie care au dat terenul proprietate altor persoane sa_
l lucreze pentru care pe langa produse s-a obtinut si subventii APIA.La audierea facuta dupa 100zile,Politia a cerut sa-mi retrag plangerea.A sustinut tot felul de minciuni in favoarea Primariei,fara a fi scrise in audiere.S-a oprit cand am aratat ca respectivii au luat fraudulos subventii europene.Nu am semnat audierea.Data audierii nu corespunde cu cea reala.Am adresat o cerere catre Parchet sesizand situatia respectiva,dar nici un raspuns,dupa 50 zile.Acum vor sa revina la audiere.Ce trebuie sa fac?Nu doresc sa fac Plangere,dar doresc sa fie mentionat in dosar.Cererile mele nu sunt motivate corect fiind respinse prin Ordonanta.Nici Ordonantele si nici cererile nu se gasesc la dosar.Li se da alt numar de dosar.Nu exista o numerotare a filelor din dosar,dupa 140 zile de la plangere.
Sesizati oficial abuzul la prim procurorul parchetului care cerceteaza cauza
Duceti-va insotit de un av specializat in drept penal,este singura solutie .Aveti nevoie de un specialist care sa incerce sa urgenteze cercetarile facand memorii,plangeri la procurorul de caz etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala cu declinare competenta fara audiere GAZACHE48 GAZACHE48 Buna seara.Acum 8 luni am facut Plangere penala de abuz in serviciu impotriva unui agent agricol de la Primarie.Acest a impartea terenurile nelucrate la ... (vezi toată discuția)
Fila rupta registru agricol dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati intr-0 problema....am pierdut un proces la prima instanta privind radierea tatalui meu de pe un tp pe baza unei harti depuse de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ITD ITD nu stiu daca am postat bine subiectul dar va rog sa ma ajutati intr-o problema: - reprezint o asociatie caritabila (ONG) - am incheiat o conventie de ... (vezi toată discuția)