Buna seara.Acum 8 luni am facut Plangere penala de abuz in serviciu impotriva unui agent agricol de la Primarie.Acest a impartea terenurile nelucrate la diverse persoane.Ulterior am aflat ca persoanele respective pe langa exploatarea gratuita a terenului incasau si subventii APIA.Plangerea a fost repartizata Politiei locale care depinde de Primarie.In afacere este implicat primarul.Am contestat aceasta repartizare dar cererea a fost respinsa prin Ordonanta de Procurorul de caz.La dosar se afla putine acte cerute de Politia ierarhica nu de cea repartizata de Procurorul de caz.Intre timp a ajuns la Parchet si memoriul de laAPIA Bucuresti.FAcandu-se presiuni de retragerea dosarului am aratat ca este vorba de fraudarea de fonduri europene ,moment in care audierea s-a intrerupt.Pritr-o cerere adresata procurorului de caz,care s-a scimbat am arata aceste presiuni solicitand acte de la registrul agricol.Prin Ordonanta sunt sfatuit ca actele sa le obtin prin contecios administrativ ,iar despre presiuni nu s-a arata nimic.In final s-a dat ordonanta Prim Procurorului care respinge toate solicitarile mele.Se arata ca se incepe urmarirea penala dar consider aceasta ca un tertip ,pentru a fi salvat Primarul.La dosar fiind lipsa actele specifice,instanta il va achita.Dupa ce s-a dat Ordonanta Prim Procurorului s-a constata ca audierea mea lipseste.Au venit sa-mi dea citatie pentru audiere.Nu m-am prezentat deoarece ordonanta este la mine.Poate ca ma vor amenda,dar voi contesta amenda.Problema e:Oste ca Parchetul n-a facut nici un fel de cercetare cu privire la fondurile APIA pentru ca nu doreste pierderea competentei,care se declina la DNA.Cum sa procedez?