avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala impotriva poltistului si procurorului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu

In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei primarii locale.Pe parcursul acestei anchetei eu am descoperit ca de fapt exista si o frauda cu fonduri APIA.din patrea unuia dintre fermieri . Anume Legea nr. 78/2000 – „Infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Comunităţilor Europene” – obţinerea pe nedrept de fonduri europene (art. 181) -Desii politia locala cat si parchetul local cunostea situatia inca de la inceput nu au facut nimic,incercand sa ascunda faptele.Deoarece unul dintre fermieri este Consilier judetean. Vazand ca sunt prosti in fata,am facut denunt la DNA. (dosar in lucru) Revin si arat ca pe parcurs am solicitat scris si verbal Politiei locale- Parchetului local sa exitinta cercetarile privind si eventuala Evaziune Fiscala. a fermierului Consilier Judetean. Am aratat ca de ani de zile acest fermier imi cultiva terenul-Nu a platit un leu taxe si impozite catre stat. Am aratat parchetului scris ca acest fermier din totalul terenurilor arendate de la tarani, o parte dintre terenuri le da (inchiriaza) unor persoane fizice pentru sume de 3500 lei- 4000 lei/ha-La negru. Am aratat scris parchetului local ca acest fermier obtine pe aceste terenuri si subventii APIA / ha- De fat el incaseaza subventia nu arat terenurile doar le da altora.Castiga subventia APIA / ha si 3500 lei-4000 lei / ha. Politia si parchetul nu au facut nimic,nimic.Am solicitat politiei si parchetului local sa verifice la primarie daca Totalul suprefetelor de teren din contractele de arenda inregistrate la primarie - Corespund cu declaratiile pe propria raspundere care insotesc Tabelele Nominale De Arenda ( Totalul suprafetelor declarate ) pentru care primaria elibereaza adeverinta,iar cu acesta adeverinta fermierul merge la APIA si primeste fonduri Europene. Oameni buni ,politia nu ma bagat in seama- Parchetul local nici atat sesii am facut scris de cateva ori. In scimb am primit ORDONANTA DE CLASARE ( Nu exista fapta de Tulburare de posesie si nici Abuz in serviciu ) Am facut contestatie la Prim - Procuror si aceasta a fost respinsa , cu toate ca am scris cu lux de amanute aceste fapte.Plus ca anul trecut politia locala a incercat sa ma bage in necaz. In sensul ca mi-a propus sa merg la tara sa ma inteleg cu fermierul sa-mi dea niste bani... Sigur imi dadea niste bani iar dupa vre-o 300 m .ma lua politia pe mine.Eu am refuzat si am anuntat D.N.A dar politistul de la DNA mi-a spus ca daca ma mai cauta sa-l anunt. Nu am mai fost contactat.
Ma gandesc serios sa fac plangere penala la D.N.A impotriva Politiei locale cat si a celor de la Parchetul de pe langa judecatoria ( GGGG ). Politia si parchetul stiu ca daca vor dezgropa mai adanc se ajunge la functionari APIA, la funtionari si alesi din primaria locala, la acest consilier judetean si deprezentant al Directia Domeniilor Satului in Prfectura judeteana.
Ce sfaturi dati ?
Multumesc tuturor,
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2015
cornaca, utilizator
Faci sesizare scrisa sau petitie la Ministerul public

[ link extern ]


prin care explici cum si in ce fel , te astept cu vesti apoi , dupa asta iti dau ultima institutie din stat care se ocupa de politisti corupti / functionari ( primarie / ANAF , ... etc ) , adica ii scutura bine ... dar dupa ce trimiti la minister ..si arati ce ai primit pina acum ...
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2015
ContSters331166, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Pot fii acuzati de complicitate sau abuz in serviciu,primar-secretar-agent agricol ? telecomanda telecomanda Fermierul GICA solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie unde depune odeclarati pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha. ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)