avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fii acuzati de complicitate sau abuz in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fii acuzati de complicitate sau abuz in serviciu,Primar-Secretar-Agent Agricol ?

Fermierul GICA solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie unde depune odeclarati pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha. Fermierul GICA atasaza declaratiei un tabel cu suprafata arendata de 4 ha .conform contract de arenda nr,00. In realitate fermierul conform contract de arenda nr.00, are decat , 2 ha. Fermierul prezinta cererea primariei cu tabele nominale de 4 ha si nu de 2 ha cum scrie in contractul de arenda.
Primarul , Secretarul de primarie si un Agent Agricol ,primeste de la un fermier cererea, dupa care elibereza o adeverinta pentru ca fermierul sa primesca fonduri APIA ,pentru 4 ha. teren agricol - zic ei ca nu au observat ! ca in contractul de arenda era trecut 2 ha. Primarul semneza, secretarul semneza,agentul agricol semneza. Timp de mai multi ani - Fermierul primeste fonduri apia pentru 4 ha. timp de 4 ani. Pentru ca de 4 ani se repeta schema. Sun reclamatii la politie cat si la DNA. Legea 78/2000, Art. 18^1
Folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, se pedepseşte cu închisoare .
De fermier nu ma intereseaza dar , pot fii trasi la raspundere Priamru ,secretarul si agentul agricol pentru ca au semnat si au eliberat adeverinte - 4 ani de zile, D.N.A . a luat actele de la primarie si se para ca de fapt sunt vre-o 8 ani de adeverinte. Poate scapa amaratul de agent agricol in vre-un fel. De ce pot fii acuzati functionarii publici ,Primar, Secretar, agent agricol- Ce o sa faca D.N.A.ul ?
Cel mai recent răspuns: telecomanda , utilizator 19:22, 13 Septembrie 2014
Probabil ca vor fi toti anchetati de DNA pentru infractiuni de coruptie.
patrascu razvan a scris:

Probabil ca vor fi toti anchetati de DNA pentru infractiuni de coruptie.


De ce infractiune(i) pot fii invinuiti, Primarul,Secretarul si agentul agricol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere prefectului suspendarea din functie a unui secretar primarie pentru abuz in serviciu ? telecomanda telecomanda Speta : Un fermier solicita Fonduri Europene APIA acesta merge la primarie declara pe propria raspundere ca lucreaza un teren agricol de 4 ha.Acest fermier ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)