avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Centrala pe gaz, verificare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Centrala pe gaz, verificare

Daca am luat o centrala pe gaz trebuie sa anunt la Iscir?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:24, 9 Aprilie 2015
Dispozitiile in vigoare obliga proprietarul centralei sa solicite la iscir/unitati acreditate verificare si eliberare document pentru punerea in functiune a centralei termice
Firma de la care ati cumparat centrala se ocupa de autorizarea ISCIR a centralei in baza documentelor intocmite de catre firma care a montat centrala si instalatia de incalzire aferenta. Se primeste un document de autorizare de catre ISCIR.
Proprietarul centralei trebuie sa obtina avizul de racordare a centralei la reteaua de gaz metan, de la firma de distributie gaz metan, in baza unui proiect intocmit de catre o firma de proiectare autorizata ISCIR si agreata de catre firma de distributie gaz metan.
Punerea in functiune a centralei se face de catre firma de distributie gaz metan, in baza celor doua documente mentionate anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare centrala intr-un apartament de bloc manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce anume pasi trebie urmati pentru a-mi putea monta centrala intr-un apartament dintr-un bloc. Va multumesc (vezi toată discuția)
Iscir pentru centrala de acasa? ? robertmihairadu robertmihairadu S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)