avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina

buna ziua am cumparat o masina fara contract vanzare cumparare...urmand ca sa facem contractul in urmatoarea zi.Acuma nu mai pot sa dau de vanzator desi am toate actele masini.Ce ar fi de facut ca sa pot inscrie masina pe numele meu sau daca este vreo problema ca nu am contractul de vanzare cumparare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 8 Aprilie 2015
Aveti inclusiv certificatul fiscal ?
Nu am certificatul fiscal.am asigurarea talonul si cartea masini.Este vreo sansa sa pot circula cu masina asa sau am luat teapa de la vanzator?
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2015
Timis93, utilizator
Aspectul ca vanzatorul nu a pus la dispozitie certificatul fiscal ridica suspiciunea existentei de debite in urmarire
Puteti circula cu bunul mobil atat timp cat detineti asigurare si ITP valabil
Vanzatorul este trecut in cartea de identitate auto ?
Da vanzatorul este trecut in cartea auto ,am itp si asigurare valabila dar politia imi cere o dovada cum ca am cumparat masina deoarece sunt din alt judet.
Daca vanzatorul este trecut in cartea auto ,atunci cum Acuma nu mai pot sa dau de vanzator ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto SilvianD SilvianD Buna seara! Am cumparat un auto BMW 320d e46, din 2004, de la verisoara mea, care il cumparase de la firma prietenului ei. Am facut contract de V-C, am lasat ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina? Vlaciu Vlaciu Buna ziua. Am si eu o nelamurire! Am cumparat o masina de la un individ iar pe talon si cartea masini e propietar o firma ! Si individul refuza sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)