avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de santaj

Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar de fiecare data gasea explicatii si trecea la ”atac” cu declaratii de dragoste, pe care le credeam:(... apoi m am hotarat sa fac singura cercetari pentru a fi sigura ca nu ma amageste, si asa am aflat ca mai facea declaratii si altor femei...una dintre ele mi-a trimis si conversatiile dintre ei, conversatii pe care eu le-am trimis cunoscutilor lui, in mesaje private pe facebook...iar apoi i-am cerut banii pe care ii cheltuisem pe apleurile catre el, eu crezand atunci ca s singura din viata lui, afland ca am fost mintita vreau sa mi recuperz banii astfel cheltuiti ,acum el ma acuza, de fapt a si facut o plangere penala importiva mea, de santaj pentru ca i cer contra-costul facturilor de telefon.
Ce pot face in situatia asta, tot eu sa fiu acuzata de santaj dupa ce el a profitata de buna mea credinta si dupa ce m a mintit continuu?
Cel mai recent răspuns: AnaAnne , utilizator 16:37, 8 Aprilie 2015
da, de trei ori, iar atunci cand eu am inceput sa banui ca ceva nu e in regula insista ca nu e asa pana am vorbit cu cealalta, care mi a confirmat ca nu e vecina lui, asa cum el sustinea si mi a arata si mesajele dintre ei in care el ii facea declaratii...

majora, majora, dar acum ce sa fac sa suspectez fiecare persoana cu care vorbesc, am presupus ca un om matur, 45 de ani, nu se comporta ca un copil, minte si nu recunoste...nici macar cand ii sunt aratate”probe”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati ... Silanghi Simion Silanghi Simion Am fost cu o femeie maritata, fiind mintit ca ei sunt certati si in prag de divort. Aceasta m-a mintit si manipulat emotional, pe contextul ca ea \"m-a ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta online costin2016 costin2016 Buna ziua, Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc. Mi-a citit toata corespondenta din ... (vezi toată discuția)