avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt energie electrica, calcul prejudiciu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt energie electrica, calcul prejudiciu

Buna ziua
Intrebarea mea este care este perioada de calcul pentru un prejudiciu in urma unei fise de constatre intogmita de o echipa NTL CEZ in data de 25.03.2015 ?
Mentionez ca in data de 20.08.2014 am avut sigilare in masa grup de masuara FB/BMP
Care ar trebui sa fie perioada de recalculare ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:22, 10 Aprilie 2015
Probabil, perioada de recalculare va incepe de la ultima citire/ ultima plata efectuata.
Ultima citire sa facut cu o 3 luni inainte
Dar ...... Recalcularea prejudiciului se face la 3 ani , un an ,sau de la ultima verificare
Un an pentru consumatorii casnici si 6 luni pentru ceilalti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare consum enel Universul_tau Universul_tau Buna seara, Am si eu o problema cu cei de la Enel si din pacate nu stiu ce solutie juridica am. Speta este urmatoarea: Am incheiat ... (vezi toată discuția)
Litigiu societate furnizare energie electric raducris77 raducris77 Buna ziua. In luna mai a.c. am fost notificat de catre operatorul de distributie a energiei electrice din jud. Ilfov ca in sarcina mea au stabilit un debit de ... (vezi toată discuția)
Recalculare energie electrica neinregistrata MLV MLV In ziua de 16.09.2011, cu ocazia unui cotrol efectuat la o societate comerciala de catre cei in drept, s-a constatat ca grupul de masurare a energiei ... (vezi toată discuția)