avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat pentru complicitate la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat pentru complicitate la inselaciune-interzicere drepturi -pot sa infiintez un SRL?

Buna,
As avea o intrebare.
Am detinut o firma de recrutare si plasare forta de munca in strainatate iar pe aceasta firma asociatul din accea perioada a facut inselaciune cu locuri de munca,pe scurt mi-au retinut si in sarcina mea complicitate la inselaciune.Prin sentinta penala mi-au fost interzise unele drepturi.
Am fost condamnat la inchisoare cu suspenare si interzicere drepturi conform:
""In baza art.65 alin. 2 Cod Penal 1968 cu aplicarea art. 12 din Legea nr. 187/2012 interzice inculpatului drepturile prevazute de art 64 alin. 1 lit. a teza a II-a ,b,c cod penal 1968 pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale cu titlu de pedeapsa complementara, iar in baza art. 71 Cod Penal 1968 interzice inculpatului drepturile prev. de art 64 lit.a teza a II-a,b,c Cod Penal 1968 cu titlu de pedeapsa accesorie"

As dorii sa imi infiintez o SRL cu sector de activitate Marketing si magazin online.
Nu este nici pe departe in acelasi sector de activitate cum era firma anterioara.
As dorii sa stiu daca pot sa imi infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic sau mi-a fost interzis acest lucru.Administrator o sa fie fratele meu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 13:42, 11 Aprilie 2015
Eu cred ca puteti exercita alta functie sau activitate. Cel mai bine interesati-va la ORC.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rest pedeapsa in cazul contopirii pedepselor MihaelaCami MihaelaCami  Condamnă pe inculpatul , sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: - sprijinirea unui grup infracţional organizat, prev. de art. 7 alin. 1 din Legea ... (vezi toată discuția)
Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală fapta ... Gherman Adrian Gherman Adrian Grup organizat , spălare de bani și evaziune fiscală Buna sunt un utilizator din 2008 AM NEVOIE DE AJUTOR Fapta 2008, sa prescris sau nu, fapta de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto Crihan bogdan Crihan bogdan Ora estimata: 08:30 Complet: CP9 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul Crihan Constantin- Bogdan, în prezent în Penitenciarul ... (vezi toată discuția)