Buna,
As avea o intrebare.
Am detinut o firma de recrutare si plasare forta de munca in strainatate iar pe aceasta firma asociatul din accea perioada a facut inselaciune cu locuri de munca,pe scurt mi-au retinut si in sarcina mea complicitate la inselaciune.Prin sentinta penala mi-au fost interzise unele drepturi.
Am fost condamnat la inchisoare cu suspenare si interzicere drepturi conform:
""In baza art.65 alin. 2 Cod Penal 1968 cu aplicarea art. 12 din Legea nr. 187/2012 interzice inculpatului drepturile prevazute de art 64 alin. 1 lit. a teza a II-a ,b,c cod penal 1968 pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale cu titlu de pedeapsa complementara, iar in baza art. 71 Cod Penal 1968 interzice inculpatului drepturile prev. de art 64 lit.a teza a II-a,b,c Cod Penal 1968 cu titlu de pedeapsa accesorie"
As dorii sa imi infiintez o SRL cu sector de activitate Marketing si magazin online.
Nu este nici pe departe in acelasi sector de activitate cum era firma anterioara.
As dorii sa stiu daca pot sa imi infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic sau mi-a fost interzis acest lucru.Administrator o sa fie fratele meu.
Va multumesc