avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acordare spor CFP pe perioada deconcediu de odihna
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acordare spor CFP pe perioada deconcediu de odihna

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi spuneti daca pe perioada de concediu de odihna persoana care are decizie CFP mai primeste sporul si daca nu, ce trebuie facut pe aceasta perioada se poate da o dispozitie pentru o luna sa primeasca spor si sa si vizeze alta persoana?Mentionez ca lucrez intr-o institutie publica.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:12, 14 Aprilie 2015
Pentru perioada in care persoana desemnata prin decizie nu poate desfasura activitatea de de exercitare a controlului financiar preventiv, reprezentantul legal trebuie sa desemneze o alta persoana care sa-i preia atributiile.
In dispozitie/decizie pentru pentru exercitarea CFP pe perioada determinata, ordonatorul de credite va specifica daca acorda sau nu sporul pentru aceasta activitate si procentul acordat.

Referitor la calculul drepturilor pe perioada concediului de odihna : media zilnica a drepturilor salariale(salariul de baza, sprorile si indemnizatiile cu caracter permanent) din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul multiplicat cu numarul de zile de concediu - prin urmare sporul CFP acordat atunci va fi in baza de calcul al CO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Salarizare auditor legorodi legorodi Buna ziua! In situatia in care o persoana (functionar public) a desfasurat activitatea de control financiar preventiv in anul 2010, si in salariul de baza al ... (vezi toată discuția)
Despre controlul financiar preventiv axilica axilica pe perioada de concediu de odihna a persoanei desemnate sa exercite controlul financiar preventiv, aceasta perioada de concediu de odihna va fi platita cu ... (vezi toată discuția)