avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de inmormantare

Buna dimineata, mi-a murit tata-l care era pensionar si asigurat la casa de pensii a MAI, dupa inmormantare mama a depus documentatia pentru ajutorul de deces pe care l-a primit ziua urmatoare.
Eu in calitate de fiu al defunctului fiind angajat la stat respectiv la Administratia Nationala a Penitenciarelor primesc ajutor de inmormantare de la angajator?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 9 Aprilie 2015
Ajutorul de inmormantare acordat de catre angajator este posibil numai daca este prevazut in lege , in ccm aplicabil sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare onciu_51 onciu_51 Lamuriti-ma in legatura cu cele 2 ajutoare: - de deces dat de casa de pensii si - de inmormantare dat de angajator. Cand il primesti pe primul de la casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru salariat Andreja Andreja Buna ziua. As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Mama mea a decedat si era inca salariata. Am solicitat angajatorului ei ajutorul de deces ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare hadasssa hadasssa Buna ziua. Tatal meu a fost pensionar de stat iar in luna februarie a decedat. Mama in prezent beneficiaza de pensie de urmas. In caz ca mama decedeaza, poate ... (vezi toată discuția)