avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

Am cumparat o masina in leasing in anul 2008 din Austria,am inmatriculat-o in Romania pe numele societatii .Cartea de identitate este pe societate ,certificatul de inmatriculare este tot pe societate dar cu observatie ca proprietar este societatea de leasing.Acum am terminat leasingul si vrem sa nu mai fie acea observatie.Ce trebuie facut.Trebuie sa platim taxa de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:40, 15 Aprilie 2015
Da, trebuie sa achitati timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru la auto leasing final 2007 Cata87 Cata87 Buna ziua, Sunt posesorul unei masini cumparate in leasing in 2004 luna a 8 -a si finalizare leasing 2007 luna a 8 a. Numerele de leasing au fost acelea de ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unei autoutilitare cumparata in leasing lucretiav lucretiav Am achizitionat o autoutilitara din Germania( prin leasing printr-o firma din germania) Firma de leasing din Germania m-a lasat sa fac imnatricularea ... (vezi toată discuția)