avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatricularea unei autoutilitare cumparata in leasing
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatricularea unei autoutilitare cumparata in leasing

Am achizitionat o autoutilitara din Germania( prin leasing printr-o firma din germania)
Firma de leasing din Germania m-a lasat sa fac imnatricularea autoutilitarei in Romania.In cartea de identitate la detinator este numele societatii care a achizitionat masina,dar in certificatul de inmatriculare este trecuta pe numele societatii,dar la observatii este trecut ca autoutilitara este proprietatea firmei de leasing.
Am terminat leasingul si vrem sa dispara acea observatie,ce trebuie sa facem

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare lucretiav lucretiav Am cumparat o masina in leasing in anul 2008 din Austria,am inmatriculat-o in Romania pe numele societatii .Cartea de identitate este pe societate ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu Ioana -NL Ioana -NL Buna seara, As dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a putea recupera autoutilitara care a fost furata de la societatea noastra. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu Ioana -NL Ioana -NL Buna seara, As dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a putea recupera autoutilitara care a fost furata de la societatea noastra. In ... (vezi toată discuția)