avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare prejudiciu

Buna seara,

As dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a putea recupera autoutilitara care a fost furata de la societatea noastra.
In 2007 s-a furat de la societatea noastra din Germania,o autoutilitara,care nu avea casco ( politia germana a anuntat prin interpol ,furtul) iar in Mai 2010 a fost gasit de catre vamesii romani in frontiera Iasi .Vehiculul inmatriculat in Moldova intre timp.
Intrebare ?
-Cum putem intra in posesia autoutilitarei ?
-Este adevarat ca trebuie sa trimit cartea de identitate a vehiculului in original la Parchet ?
-Ce garantie am ca nu se pierde,printre dosare, aceasta carte de identitate a vehiculului ?
Va multumesc pentru sfat si ajutor .
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 23:25, 5 Septembrie 2010
cei care decid restituirea unui autoturism furat sunt procurorii dupa finalizarea cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu Ioana -NL Ioana -NL Buna seara, As dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a putea recupera autoutilitara care a fost furata de la societatea noastra. In ... (vezi toată discuția)
Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)
Furt masina madalina15 madalina15 Daca mi-a fost furata masina in Germania ce ar trebui sa fac? Am Casco la masina si in contract scrie ca trebuie sa ma despagubeasca in caz ca mi se fura ... (vezi toată discuția)